rafinament desavarsit

atentie pentru detalii

produse din ingrediente naturale

Bine ati venit!

Depinde numai de dumneavoastra cat de bine doriti sa ne cunoasteti - daca vreti doar sa cititi despre noi (ceea ce nu va va lua prea mult timp) sau sa si gustati din multitudinea de produse pe care vi le punem la dispozitie si atunci sunteti singurii care decideti cat doriti sa zaboviti in locatiile noastre moderne si primitoare!

Cu o experienta in domeniu de 15 ani, avand alaturi de noi unii dintre cei mai priceputi cofetari si patiseri, va punem la dispozitie o gama foarte variata de prajituri, torturi, produse de patiserie, menite sa satisfaca cele mai diferite si pretentioase gusturi.

O deosebita atentie o acordam calitatii preparatelor noastre, incercand sa folosim pe cat posibil ingrediente naturale si va asiguram ca nu numai decorul atrage… cine a gustat a revenit!

Prajiturilor si placintelor pe care ni le amintim "parfumand" bucataria bunicii li se alatura produse cu iz oriental (baklava, sarailie, placinta turceasca). Bineinteles ca nu ne-am oprit aici, ci atenti fiind la gusturile si dorintele clientilor nostri am adaugat sortimente noi special pentru dumneavoastra.

Oricand puteti gasi in cele 6 magazine ale noastre produse proaspete de cofetarie si patiserie si totodata puteti lansa comenzi pentru evenimente speciale: aniversari, nunti, botezuri - punctualitatea si corectitudinea sunt atuurile noastre!

Daca doriti sa oferiti si copiilor dumneavoastra posibilitatea de a se "desfasura" in voie, in timp ce dumneavoastra savurati o prajitura si o cafea, atunci e bine sa stiti ca in cofetaria de pe B-dul Grivitei am amenajat un loc de joaca pentru cei mai mici si nazdravani clienti.

Daca v-am convins si doriti sa ne vizitati, va asteptam cu drag la locatiile de mai jos!